Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه استان‌ها- نماینده قزوین در مجلس شورای اسلامی تسهیل شرایط ازدواج از طریق ایجاد اشتغال و مسکن برای جوانان را مهمترین مطالبه مردم از رئیس‌جمهور آینده دانست و گفت: دولت سیزدهم باید شرایط پرداخت وام ازدواج را تسهیل کند. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قزوین، فاطمه محمدبیگی بعدازظهر امروز در آیین افتتاحیه سلسله نشست‌های بانوان تمدن‌ساز که در سالن جلسات سازمان تبلیغات اسلامی برگزار شد، اظهار داشت: بدون شک مکتب شهید سپهبد قاسم سلیمانی مرهون و مدیون اندیشه مادرانی است که فرزندان برومندی مانند «حاج قاسم» را با شیر پاک و عشق به امام حسین(ع) بزرگ کرده‌اند و امروز هم نوعروسانی را می‌بینیم که همسران خود را برای دفاع از حرم اهل‌ بیت عصمت و طهارت(ع) آماده و مهیا می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تربیت دختران در تراز انقلاب اسلامی را مهمترین وظیفه بانوان تمدن‌ساز در راستای اجرای بیانیه گام دوم انقلاب دانست و اضافه کرد: متأسفانه نمایندگان گذشته ما در مجلس شورای اسلامی در جهت توسعه جایگاه زنان و خانواده گام اثرگذاری برنداشتند که اگر این کار را انجام می‌دادند، امروز با معضلی به اسم کمبود جمعیت روبه‌رو نمی‌شدیم.

محمدبیگی با یادآوری اینکه از یک دهه قبل باید از کاهش و سالخورده‌شدن جمعیت پیشگیری می‌کردیم، ادامه داد: متاسفانه دولت با اهمال و کم کاری خود در حوزه فرهنگ‌سازی حجاب و عفاف زمینه افزایش طلاق، کاهش ازدواج، بی‌میلی جوانان به فرزندآوری و شرمندگی زنان از مادر شدن و اشتغال خانگی را فراهم کرد که چنین کم‌کاری‌هایی باید در دولت آینده حتماً جبران شود.

وی با انتقاد از دستاویز قرار دادن زنان در تبلیغات انتخاباتی یادآور شد: متأسفانه در انتخابات‌های مختلف شاهد بودیم که از حقوق زنان فقط برای جذب آرای آنها استفاده شد، اما زمانی که دولت مستقر شد، موضوع زن و خانواده فراموش شد و به حاشیه رفت.

مطالبات بانوان تمدن‌ساز از دولت سیزدهم

رئیس فراکسیون جمعیت و خانواده مجلس در ادامه تسهیل شرایط ازدواج از طریق ایجاد اشتغال و مسکن برای جوانان مهمترین مطالبه مردم از رئیس‌جمهور آینده دانست و گفت: دولت باید از طریق مهیاسازی موقعیت ازدواج و آسان کردن شرایط آمار تجرد قطعی را کاهش داده و شرایط برای گسترش ازدواج سالم میان جوانان را فراهم سازد.

محمدبیگی اجرای طرح تکریم مادران و فرزندآوری و ارائه تسهیلات و بیمه به زنان خانه‌دار را از جمله مطالبات مهم زنان و بانوان از دولت سیزدهم برشمرد و افزود:‌ همچنین دولت آینده باید برای افزایش مراکز خدمات درمانی برای درمان ناباروری، اعطای آسان تسهیلات ازدواج و همچنین ارائه آموزش در حوزه همسرداری گام‌های بسیار بلندی بردارد تا کم‌کاری‌های دولت فعلی هم تا حدودی پوشش داده شود.

وی همچنین با یادآوری اینکه چشم کل منطقه و دنیا به انتخابات 1400 ریاست‌جمهوری ایران اسلامی است، ادامه داد: از بانوان مجاهد، انقلابی و تمدن‌ساز استان قزوین توقع داریم که مطالبات و نیازهای خود را از طریق فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی به سمع و نظر مدیران عالی‌رتبه کشور برسانند و از مسئولان فعلی و گذشته بخواهند در این حوزه عملکردشان را به مردم و بانوان گزارش دهند.

روایت تسنیم از هفت‌خوان رستم بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج؛ آیا تسهیلات قرض‌الحسنه می‌تواند برای جوانان راه‌گشا باشد؟سنگ بزرگ جلوی پای متقاضیان وام ازدواج/ بانک مرکزی وکیل مدافع بانک‌ها شد!سنگ‌اندازی بانک‌ها برای پرداخت وام ازدواج/ وام 100 میلیونی ازدواج پرداخت شد؟

اجرای 3 برنامه در حوزه بانوان تمدن‌ساز در قزوین

مشاور بانوان مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین در ادامه این مراسم با اشاره به ظرفیت بالای نشست‌های «بانوان تمدن‌ساز» برای تربیت زنان در تراز انقلاب اسلامی گفت: مهمترین تلاش ما در قالب این جلسات به منصه ظهور رساندن مطالبات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب و انتظار ایشان از بانوان مجاهد انقلابی است.

طاهره سیدی همچنین از اجرای 3 برنامه در این حوزه در هفته آتی خبر داد و افزود: این برنامه‌ها در 3 حوزه انتظارات زنان از دولت آینده، بازخوانی نقش زنان در بیانیه گام دوم انقلاب و همچنین حرکت جبهه‌ای بانوان برای رسیدن به اهداف افق چشم‌انداز 1404 برگزار خواهند شد.

انتهای پیام/ش

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مجلس استانداری قزوین وام ازدواج مجلس استانداری قزوین وام ازدواج پرداخت وام ازدواج بانوان تمدن ساز دولت سیزدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۱۲۱۶۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان

استاندار خراسان جنوبی گفت: سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷۳۰۰ میلیارد ریالی با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جواد قناعت امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش شوراهای اسلامی استان اظهار کرد: ایجاد شوراها یکی از دستاوردهای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران و مظاهر دموکراسی مردمی است.

وی با بیان اینکه ۹ اصل از قانون اساسی به نحوه مشارکت مردم و شوراها در اداره امور کشور پرداخته است، افزود: آگاهی از قوانین و مقررات، لازمه خدمت‌رسانی شایسته شوراها به مردم است و انتظار می‌رود با حضور در دوره‌های آموزشی اشرافیت خود بر قوانین و ضوابط را افزایش دهند.

استاندار خراسان جنوبی در ادامه نظارت مؤثر و دقیق را از مهم‌ترین وظایف شوراها بر عملکرد شهرداران دانست و گفت: اگر این نظارت درست باشد رضایت مردمی را به‌دنبال خواهد داشت و منابع عمومی که در اختیار شهرداران است براساس منطق و اصول هزینه شده و برای اولویت‌های اصلی منطقه به‌کارگیری می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه افزایش سطح تعاملات شوراها با فرمانداران و مسئولان به نفع مردم است، ادامه داد: انتظار می‌رود شوراها از ظرفیت بخش اجرایی، نمایندگان مجلس و فرمانداران به‌عنوان نمایندگان دولت در شهرستان‌ها استفاده کنند.

قناعت با بیان اینکه شوراها باید کمک کنند تا شهرداری‌ها در حد امکان در بودجه و درآمد و هزینه خودکفا باشند، افزود: کمک‌های دولت محدود است لذا در استان‌هایی همچون خراسان جنوبی که عقب ماندگی تاریخی دارند، نیاز است مدیریت شهری حمایت شود اما خودکفایی شهرداری‌ها با جذب سرمایه‌گذار نیز باید مدنظر باشد؛ سرمایه‌گذاری پایدار از طریق جذب سرمایه‌گذار محقق می‌شود و اینگونه اقدامات جهشی و نوآورانه مورد انتظار است.

استاندار خراسان جنوبی با بیان اینکه استانی فرهنگی هستیم، تصریح کرد: برنامه‌های مختلف فرهنگی متناسب با منطقه باید در سیاست‌گذاری شهرداری‌ها باشد.

وی بر حفظ وحدت و انسجام در شوراهای اسلامی شهر و روستا تأکید کرد و گفت: هرچه اختلاف‌ها گسترده‌تر شود مردم ضرر می‌کنند لذا مصوبات و تصمیمات باید به‌دنبال تأمین منافع عمومی باشد.

قناعت گفت: اختلاف‌نظر کارشناسی، پایه پیشرفت هر مجموعه است اما باید نظرات منطقی و به‌جا باشد و این موضوع مانعی برای خدمت به مردم نشود.

وی در ادامه با یادآوری اینکه سال گذشته ۱۷۶ طرح عمرانی با اعتبار ۷,۳۰۰ میلیارد ریال و با کمک شوراهای اسلامی در استان افتتاح شد، افزود: نشست‌های تخصصی شوراهای اسلامی با مدیران دستگاه‌های اجرایی باید بر اساس اولویت پیگیری شود تا شاهد رفع موانع باشیم.

استاندار خراسان جنوبی گریزی هم به اقدامات و دستاوردهای دولت سیزدهم در استان زد و گفت: اقدامات زیربنایی دو سال گذشته نشان می‌دهد که دولت سیزدهم عزم جدی در رفع مشکلات به‌صورت میدانی دارد و مصوبات سفرهای رئیس‌جمهور نیز با جدیت دنبال می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: در هشت سال دولت گذشته ۱۲ هکتار زمین از اراضی حریم وارد محدوده شهرهای استان شده بود اما در دولت سیزدهم ۵ هزار هکتار الحاق شد که به معنای حجم بالای کارها در زمینه‌های مختلف عمرانی است.

قناعت آغاز عملیات اجرایی پروژه راه آهن را به‌عنوان یکی از اقدامات زیربنایی دولت سیزدهم نام برد و با اشاره به خشکسالی به عنوان دغدغه مردم و شوراها گفت: دولت برای کاهش اثرات خشکسالی پروژه انتقال آب از دریای عمان به خراسان جنوبی را آغاز کرده که انشعاب آن به همه شهرستان‌ها می‌رسد و نیمه دوم امسال عملیات لوله‌گذاری انجام می‌شود.

وی گفت: در مرحله اول بهره برداری از این پروژه سالانه ۶۰ میلیون متر مکعب آب به استان تخصیص می‌یابد که یک انقلاب بزرگ در رفع مشکل کمبود آب است.

استاندار خراسان جنوبی با اشاره به اجرای خط انتقال گاز از دو راهی دشتک زابل به نهبندان و سربیشه تصریح کرد: فاز اول این پروژه تا تیرماه امسال با اعتبار ۴ هزار میلیارد تومان به بهره‌برداری می‌رسد و همزمان فاز دوم آن با اعتبار ۴ هزار میلیارد ریال از نهبندان به سربیشه آغاز خواهد شد.

وی با بیان اینکه تأمین برق از شاخص‌های توسعه‌یافتگی هر منطقه است، افزود: دولت سیزدهم با افزایش پست‌های ۴۰۰ کیلو ولت در خراسان جنوبی در این زمینه گام بلندی برداشته است.

قناعت خام‌فروشی در بخش کشاورزی و معدن را از معضلات استان ذکر کرد و گفت: در دولت سیزدهم هشت واحد فرآوری در حوزه کشاورزی راه‌اندازی شده است.

استاندار خراسان جنوبی گفت: سفرهای استاندار به شهرستان‌ها و بخش‌های استان ادامه دارد تا بتوانیم زمینه‌های پیشرفت هر شهرستان را شناسایی و مشکلات را رفع کنیم.

کد خبر 748878

دیگر خبرها

  • پرداخت ۱۲۰ درصدی تسهیلات مشاغل خانگی شهر همدان
  • افتتاح ۱۷۶ طرح عمرانی با کمک شوراهای اسلامی در استان
  • هدف از تحمیل بی‌حجابی به جامعه چیست؟
  • دولت سیزدهم از سرمایه‌گذاران حمایت می‌کند
  • لزوم اتحاد کشورهای اسلامی در برابر ظلم و جنایت رژیم صهیونیستی
  • تدوین سند هوش مصنوعی باید مبتنی‌بر تمدن نوین اسلامی باشد/ پیش بینی بودجه ۵ همتی برای هزینه در هوش مصنوعی
  • ممنوعیت ورود چای سنواتی به بازار مصرف/ کارخانجات چای به موقع بازگشایی شود
  • راه‌اندازی دستگاه توموتراپی بیماران سرطانی در گلستان
  • تحقق ۱۲۹ مصوبه از سفر اول دولت سیزدهم به خراسان رضوی
  • مطالبات ساکنین پایین‌ دست سد سیمره پرداخت شود